Robotmaaiers

Ideaal voor als u veel op vakantie bent, of als u geen tijd hebt om elke week te maaien.
De robotgrasmaaiers doen alles geheel automatisch voor u.

Om voor elk type tuin de juiste robotmaaier te kunnen verkopen, zijn wij o.a. dealer van de volgende merken: Stihl, Husqvarna, John deere, Robomow en Stiga.

Stihl robotmaaiers

Er zijn verschillende STIHL iMow robotmaaier modellen beschikbaar die het grasperk zelfstandig maaien. Daarbij varieert de snijbreedte van de robotmaaiers van 20 tot 28 centimeter. De snijhoogte van alle modellen kun je tussen 20 en 60 mm instellen.

De modellen van de RMI 4–série zijn de ideale oplossing wanneer je kleine tot middelgrote oppervlakken moet maaien. Deze robotmaaiers zijn bijzonder goed geschikt voor grasperken tot 1700 m². Zelfs bij hellingen tot 40% leveren ze nog altijd een perfect maaibeeld af.

De RMI 632 C zit wat vermogen betreft in de middenmoot. Deze robotmaaier is ontworpen om grotere oppervlakken tot 3.200 m² automatisch te maaien. En het beste daarbij is dat je talrijke machine-instellingen via een speciale app op je tablet of smartphone kan beheren om het grasmaaien nog comfortabeler te maken.

De STIHL iMow robotmaaier RMI 632 PC onderscheidt zich niet alleen door zijn krachtige accu, maar ook door de slimme internetverbinding. Zo kun je deze robotmaaier volledig via een tablet of smartphone aansturen.

De langste looptijd per acculading hebben de STIHL iMow robotmaaiers RMI 632 P en RMI 632 PC. Hierdoor kunnen ze gazons tot 5000 m² probleemloos te maaien. Zelfs hellingen tot 45 graden schrikken deze STIHL iMow robotmaaiers niet af. Bovendien veranderen bij elke stop de messen van draairichting. Dat biedt het grote voordeel dat de messen gelijkmatig slijten.

Een Stihl robotmaaier koopt u natuurlijk bij Paymans tuintechniek.

Gardena robotmaaiers

De Gardena robotmaaiers staan bekend om hun kwaliteit. Dat mag ook wel, want Gardena heeft ondertussen maar liefst 20 jaar ervaring met robotmaaier.

Na jaren van research en ontwikkeling heeft Gardena 3 type robotmaaiers op de markt gebracht. De City, Life en Sileno +

De City modellen beginnen al bij een oppervlakte van 250 m2 en stoppen bij 500 m2. In dit segment is er eventueel ook keuze om voor een smart robotmaaier te kiezen. Deze is simpel en snel te bedienen door middel van een app.

De Life modellen beginnen bij een oppervlakte van 750 m2, het topmodel van deze serie kan een oppervlakte maaien van maar liefst 1250 m2 . Tussen deze 2 modellen in, is er ook nog een 1000 m2 beschikbaar.
Ook in dit segment is er een smart serie beschikbaar waarmee je met een App de robotmaaier kan bedienen.

De Sileno modellen gaan tot een maximale oppervlakte van 1600 m2. Ook bij dit model is een Smart robot beschikbaar.

Wist u dat er op dit moment een aantal acties lopen op Gardena robotmaaiers?

Een Gardena robot grasmaaier koopt u bij Paymans tuintechniek.

Husqvarna robotmaaiers

De Husqvarna robotmaaiers staan bekend om hun betrouwbaarheid. We kunnen wel zeggen dat Husqvarna de grondlegger is van de robotmaaiers. Door hun jaren lange ervaring en noviteiten is de Husqvarna robotmaaier voor veel tuinen de ideale robotmaaier.

Geavanceerde technieken als gps en apps maken de husqvarna robotmaaiers zeer aantrekkelijk voor veel consumenten.

Een Husqvarna robot grasmaaier kopen doet u natuurlijk bij Paymans tuintechniek.

Laat uw robotmaaier installeren door onze specialist.

Het plaatsen van het basisstation en de bedrading is essentieel voor een goede werking van de robotmaaier. Onze specialisten kunnen dit werk voor jou volledig uit handen nemen. Wanneer je voor de aanleg optie kiest, neemt onze aanleg specialist contact met je op om een aanleg afspraak in te plannen. Aangekomen in de tuin bepaald deze specialist samen met jou waar het basisstation het beste geplaatst kan worden. Wanneer dit is bepaald worden de draden aangelegd in de tuin. Vervolgens wordt de robotmaaier geïnstalleerd en aan je uitgelegd. Het genieten kan beginnen.

Van plan om een robotmaaier te kopen? laat u informeren door onze verkopers.