Aanleg van een beregeningsinstallatie voor tuin

Slepen met slangen en gieters is voorgoed verleden tijd. Met een professionele beregening kunt u onbezorgd genieten van uw tuin. Zorgvuldig aangelegd en vakkundig onderhouden door ons, Paymans Tuintechniek BV. Kiest u voor onze techniek, dan bent u verzekerd van een beregeningsinstallatie die vele jaren meegaat en bovendien slim en efficiënt omgaat met water.

Onze professionele beregeningssystemen zijn in gebruik bij particulieren, bedrijven en gemeentes die ze inzetten voor onder meer tuinen, daktuinen, maneges, sportvelden en golfbanen. Onze systemen onderscheiden zich van andere systemen door de lange levensduur en de slimme en efficiënte verdeling van water over uw tuin.

Een plan voor beregening op maat

Elke tuin is anders waar het gaat om grondsoort, beplanting, zon, ligging en schaduwpartijen. Daarom is een beregeningsplan altijd maatwerk. Wij zorgen er o.a. voor dat gevel en verhardingen droog blijven. Maar ook dat sproeiers elkaar minimaal overlappen, waardoor er geen water verspild wordt. Daarnaast is het belangrijk dat kwetsbare delen van de tuin een andere hoeveelheden water krijgen dan bijvoorbeeld uw gazon.

Wilt u geen omkijken meer hebben naar het besproeien van uw tuin? Dan is het mogelijk om beregening volledig te automatiseren met behulp van een regenmeter en een beregeningscomputer. Daarbij blijft handmatige bediening uiteraard ook mogelijk.

Overleg en een zorgvuldige aanleg

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, stemmen wij vooraf en tijdens de uitvoering zorgvuldig af met u en/of met uw hovenier. Omdat Paymans Tuintechniek BV uitsluitend met compacte machines (onder meer minigraver, sleuvenfrees en graszodensnijder) werkt, wordt verstoring van bestaande tuinen tot een minimum beperkt. Uiteraard brengen we uw tuin weer netjes op orde als alle werkzaamheden zijn afgerond.

Offerte voor een beregeningsinstallatie

De kosten van een beregening zijn afhankelijk van uw wensen, de indeling en de grootte van uw tuin. Wij maken graag een afspraak met u om uw wensen door te spreken en om de locatie nauwkeurig te inventariseren. Voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen.