Accu gereedschap

Accu tuingereedschap heeft vele voordelen boven tuingereedschap met een benzinemotor of elektrische apparaten met een snoer. Bij Paymans vindt u een breed assortiment aan accu tuingereedschap van verschillende merken zoals Stihl, Gardena en Stiga. Aan accu tuingereedschap zitten een aantal grote voordelen. Zo is het veel beter voor het milieu om gebruik te maken van apparaten met een accu, dan met een benzinemotor. Dit heeft te maken met de CO2 uitstoot. Ook wordt veel lawaai gereduceerd, wat weer een prettigere werkervaring geef

Accu heggenschaar

Ontspannen werken zonder gehoorbescherming

Voor veeleisende tuineigenaars en professionelen die graag stil en zonder kabel werken, biedt STIHL accu heggenscharen aan met een krachtige lithium-ion-accu in de 36-V-klasse. Deze zijn eenvoudig te bedienen en stoten geen storende uitlaatgassen uit. Dankzij het hoge aantal slagen en de diamant geslepen speciale messen leveren de krachtige accu heggenscharen van het STIHL PRO Accu Systeem uitstekende snoeiprestaties voor perfect afgewerkte heggen en zijn ze geschikt voor professioneel gebruik. De accu heggenschaar van het STIHL COMPACT Accu Systeem werd speciaal ontwikkeld voor de veeleisende particuliere gebruiker en laat zich moeiteloos bedienen. Door het lage gewicht wordt het werken met deze heggenschaar verrassend licht. Voor hobbytuiniers is er de praktische HSA 45 met geïntegreerde accu van 18 V.

Accu grasmaaier

Slim, krachtig en mobiel

Dankzij de Stiga en Stihl accu grasmaaiers kan je het werk in de tuin nog beter uitvoeren.
De accu grasmaaiers zijn compact en handig, en verlichten je werk aanzienlijk.
De modellen met comfortabel monostuur maken het leegmaken van de grasopvangbox nog gemakkelijker en bieden optimaal comfort.

Accu kettingzaag

Innovatie en de vereisten van onze klanten spelen altijd een hoofdrol bij onze nieuwe ontwikkelingen. Met de STIHL MSA 160 C-BQ kwam de eerste professionele accu kettingzaag van STIHL in de 36-V-klasse op de markt met een stevige en betrouwbare lithium-ion accu. Deze werd gevolgd door de nog krachtigere MSA 200 C-BQ. De praktische accu kettingzaag MSA 120 C-BQ behoort tot het STIHLnCOMPACT AccuSysteem, werd speciaal ontwikkeld voor de particuliere gebruiker en is compact, krachtig, licht en opmerkelijk stil.

Accu kantenmaaiers & bosmaaiers

Met de STIHL accu kantenmaaiers wordt het trimmen van graskanten een plezier en dankzij de accu bosmaaiers houdt u gras en onkruid steeds onder controle. De accuaandrijving maakt het mogelijk om zonder kabel en dus mobiel te werken, zonder storende uitlaatgassen en zonder vervelend lawaai voor u én de buren. De accu kantenmaaier FSA 45 met geïntegreerde batterij werd speciaal ontwikkeld voor hobbytuiniers en is ideaal voor kleine tuinen die niet veel onderhoud vragen. Voor middelgrote tot grote tuinen gebruikt u best de accu kantenmaaier van het STIHL COMPACT AccuSysteem. Voor grotere tuinen en professioneel gebruik zijn de krachtige accu kantenmaaiers en accu bosmaaiers van het STIHL PRO AccuSysteem de juiste keuze.

Accu bladblazer

Volledige bewegingsvrijheid, zonder uitlaatgassen en zonder kabels. Voor iedereen die ook zijn buren een plezier wil doen, heeft STIHL krachtige accu bladblazers in de 36-V-categorie ontwikkeld. Mobiel, stil, krachtig en ideaal voor gebruik in geluidsgevoelige omgevingen zoals scholen, kinderdagverblijven en ziekenhuizen. De krachtige accu bladblazers vanhet STIHL PRO AccuSysteem zijn in combinatie met een ruggedragen accu specifiek ontwikkeld voor professioneel gebruik. De praktische handgedragen accu bladblazer van het STIHL COMPACT AccuSysteem is ideaal voor de veeleisende particuliere gebruiker. Voor hobbytuiniers is er de praktische BGA 45 met geïntegreerde accu van 18 V. Zo verwijdert u snel en eenvoudig bladeren, maaisel of vuil van uw grasperk, terrein of oprit.

Accu tuingereedschap kopen?

Accugereedschappen koopt u natuurlijk bij Paymans tuintechniek uit Vught.

Bij hebben altijd een ruime voorraad accugereedschappen op voorraad. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van verkoop, onderhoud en reparatie van kettingzagen, kunnen wij u uitstekend adviseren welk product het beste past in uw tuin.

Ons assortiment

Ons assortiment bestaat o.a. uit grasmaaiers, zitmaaiers, kettingzagen, heggenscharen, robotmaaiers, tractoren enz.