Maak kennis met deze nieuwe merken

Nieuw in ons assortiment te vinden: handgereedschap voor iedere stratenmaker, van professioneel tot particulier. De merken die wij hierin onder andere aanbieden zijn: DeWit®, Labora en BMI. Deze drie merken staan alle drie garant voor kwaliteit en wij nemen hun producten dan ook graag op in ons assortiment!

Om jou kennis te laten maken met deze merken, hebben wij ze in dit artikel kort voor je uitgelicht.

DeWit®

Alle gereedschappen van het met DeWit® worden sinds 1898 door het gelijknamige familiebedrijf geproduceerd. Al vijf generaties lang staat de familie DeWit®, samen met een team van vakkundige medewerkers, garant voor de kwaliteit die je nodig hebt.

Alle producten van DeWit® worden gemaakt van boronstaal, afkomstig uit Zweden. Boronstaal is een materiaal dat goed te snijden en te vervormen is. Daarnaast bevat het materiaal koolstof, wat na het bewerken van het staal keihard wordt. Dankzij dit materiaal is het gereedschap onverwoestbaar sterk.

DeWit® is niet alleen een merk dat garant staat voor kwaliteit, het is ook een merk dat actief bezig is met duurzaamheid. Naast het gebruiken van duurzaam materiaal en het volledig hergebruiken van het restmateriaal, zijn ze ook overgestapt van gasovens naar inductiespoelen. Dat vermindert de CO2-uitstoot en is daarom beter voor het milieu.

In ons assortiment zijn o.a. stootijzers, koevoeten, bandentangen, straathamers en tegelkloppers van het merk DeWit® te vinden en in de toekomst zal dit nog meer zijn! Bekijk onze DeWit®-producten hier.

BMI

BMI is een particuliere familie onderneming, die al meer dan 60 jaar hoogwaardige meetinstrumenten produceert. Een van de belangrijkste doelen van het bedrijf is om de reputatie en traditie van het kwaliteitslabel “made in Germany” waar te maken.

In de Noord-Beierse stad Hersbruck worden de hoogwaardige meetinstrumenten, voor de meest uiteenlopende toepassingen, geproduceerd. De BMI producten voldoen aan de hoogste eisen van handel en industrie. Het familiebedrijf slaagt er altijd in om traditie en innovatie te combineren.

Uiteindelijk heeft BMI maar één doel: om jou uit te rusten met moderne, marktgerichte kwaliteitsmeetproducten.

Klik hier voor ons assortiment BMI-producten. Binnenkort zullen wij dit aanbod nog verder uitbreiden!