Zitmaaiers

Ontdek onze uitgebreide selectie zitmaaiers van toonaangevende merken zoals Stihl, Stiga, John Deere en Ryobi. Van betrouwbaarheid tot innovatie, wij bieden een scala aan opties die perfect zijn afgestemd op uw behoeften. Ontdek de kracht en precisie van Stihl, de duurzaamheid en wendbaarheid van Stiga, de oersterke bouw van John Deere en de nieuwste trend in het maaien – de zitmaaiers op accu van Ryobi. Met ons assortiment kunt u genieten van efficiëntie, comfort en prestaties bij elke maaibeurt. Kies voor kwaliteit, kies voor gemak, kies voor de beste merken bij Paymans Tuintechniek.

John Deere zitmaaiers

Het is waarschijnlijk te zwak uitgedrukt als ze bij John Deere zeggen dat ze elke dag werken aan het handhaven van de kernwaarden van hun grondlegger. Want integriteit, kwaliteit, betrokkenheid en innovatie zijn geen idealen waar ze naartoe werken. Ze handelen ernaar. Ze ademen het. Deze waarden vormen de ware essentie van hun manier van werken en alle producten, diensten en mogelijkheden die zij u bieden, zijn ermee doorspekt.

Stiga zitmaaiers

Frontmaaiers

Met een frontmaaier van STIGA gaat u met gemak zelfs de grootste tuinen rond en dankzij het maaidek aan de voorzijde kunt u zorgvuldig en beheerst maaien. Door van accessoire te wisselen, verandert u de frontmaaier in een sneeuwblazer, strooiwagen, bladruimer, verticuteermachine, gazonbeluchter en meer.

Tuintractor

Ze zijn perfect voor grote tuinen met diverse kenmerken en behoeften: opvangen, mulchen of uitwerpen aan de zijkant. Tuintractoren van STIGA zijn ontworpen om overal te gebruiken en zijn krachtig genoeg voor alle behoeften van uw tuin.

Zero-turn

Zero Turn zitmaaiers van STIGA zijn unieke machines met twee stuurhendels om gemakkelijk te manoeuvreren. Ze zijn wendbaar en robuust, kunnen 180° rond hun as draaien en met gemak rond obstakels manoeuvreren. Door hun krachtige, snelle messen zijn ze perfect om grote gazons snel aan te pakken.

stihl zitmaaiers

Of het nu gaat om smalle paden met bomen
en struiken of grote grasvlakten, STIHL heeft voor
elke opdracht de juiste oplossing.De STIHL
zitmaaiers zijn uiterst wendbaar, eenvoudig te
bedienen en leveren een uitzonderlijk maai resultaat.
Kortom, met de STIHL zitmaaiers is grasmaaien
gewoon een plezier.

Op zoek naar een zitmaaier? koop uw zitmaaier bij Paymans tuintechniek.

Bij ons bent u niet alleen aan het juiste adres om een zitmaaier te kopen, maar ook om uw zitmaaier te laten onderhouden of repareren.

assortiment

Wist u dat wij meer verkopen dan alleen zitmaaiers? bij ons kunt u onder andere ook terecht voor: Robotmaaiers, loopmaaiers, kettingzagen, heggenscharen, tractoren, bosmaaiers, handgereedschappen en beregening.