Bladblazers & Zuighakselaars

Met een bladblazer, of bladruimer, ruim je de gevallen bladeren in je tuin gemakkelijk op. Een bladblazer heeft uiteraard een blaasfunctie, maar kan ook een zuig- en versnipper functie hebben. Vaak heeft de bladeren blazer dan ook een opvangzak. Op deze pagina vind je alle bladblazers uit ons assortiment. Paymans tuintechniek heeft een ruim assortiment van de merken Stihl en Stiga.

Accu bladblazer

Stil, krachtig en mobiel, zijn de kenmerken van een Stihl accu bladblazer. De Lithium-Ion accu bladblazer heeft een geïntegreerde accu en is ideaal voor kleine tuinen. De accu bladblazer van het Stihl compact accusysteem is de juiste keuze voor middelgrote tuinen, terwijl de accu bladblazers van het Stihl pro accusysteem ontwikkeld werden voor grotere tuinen en professioneel gebruik. Ideaal voor gebruik in geluidsgevoelige omgevingen zoals scholen, kinderdagverblijven en ziekenhuizen.

Benzine bladblazer

Met de krachtige benzine bladblazers van STIHL behoort het tijd rovende werk met bezem en hark definitief tot het verleden.
Afhankelijk van het toepassingsgebied van bijv. openbaar groen, wandelwegen, parkeerplaatsen. Als gebruiker heeft u de keuze uit STIHL machines van verschillende vermogensklassen.

Elektrische bladblazer

Met een handzame krachtige elektrische bladblazer of bladzuiger behoort het tijdrovende werk met bezem en hark definitief tot het verleden. De elektrische bladblazers met snoer zijn over het algemeen krachtiger dan de accu bladblazers. Bladblazers kunnen worden ingezet voor het blad en vuil ruimen op bijv. terrassen, oprijlanen, fietsenstallingen, tuinen enz. Onze merken bladblazers zijn o.a. Stihl en Stiga.

Bladzuiger

Wilt u het blad in uw tuin of op uw gazon écht verwijderen? Voor dit doel zijn bladzuigers gemaakt. Deze multifunctionele bladblazers kunnen blazen, zuigen en versnipperen. Met een bladzuiger tovert u een berg bladeren om tot een klein afvalhoopje. Wat u opzuigt komt terecht in de grote opvangzak. U kunt bij ons een bladzuiger kopen van verschillende topmerken, stuk voor stuk van hoge kwaliteit.