Tuintechniek

Watertechniek

Robotmaaiers

Baarzenstraat 33
5262 GD VUGHT

Ma - vr 8.15-18.00 uur
Za. 9.00-17.00 uur
Klik hier voor speciale openingstijden.

Welkom bijPaymans tuintechniek

Paymans tuintechniek B.V. staat voor kwaliteit en service. Door onze jarenlange ervaring en passie kunnen wij u als geen ander het beste advies geven bij aankoop van uw nieuwe tuinmachine of beregenings-installatie.

Wij zijn al vele jaren gespecialiseerd in verkoop, onderhoud en reparaties van alle soorten tuin-en parkmachines welke gebruikt worden door o.a. gemeentes, hoveniersbedrijven, aannemers, overheidsinstellingen en particulieren.

Paymans Tuintechniek BV  heeft zich ontwikkeld tot een vertrouwd adres voor zowel de particulier als de professional. U kunt bij ons terecht voor een uitgebreid assortiment aan tuinmachines, tuingereedschap, beregeningsmaterialen, veiligheidskleding en onderdelen. Maar ook voor minstens even belangrijke zaken als deskundig advies, snelle levering en vakkundige reparatie en onderhoudsservice.

Erkend vakhandelaar

Paymans tuintechniek is een erkend vakhandelaar van onder meer de merken STIHL, John Deere, Gardena, Dolphin en Stiga

Uitmuntende service

Door onze uitgebreide werkplaats, behulpzaam personeel en originele onderdelen leveren wij uitmuntende service

Gekwalificeerd personeel

Ons gekwalificeerd personeel is er voor persoonlijk advies, technisch onderhoud en al uw vragen

Lopende acties

Uitgebreid productaanbod

Paymans tuintechniek heeft altijd een uitgebreid productaanbod op voorraad, en zijn official dealer van zeer sterke merken zoals: Stihl, Stiga, John Deere, Gardena, Dolphin en vele andere top merken.

Nieuws

Onze merken